torsdag, januari 01, 2009

En ny dag, ett nytt år...

Det var segt att komma upp i morse, men det hör ju liksom till när det är nyårsdag.
Hade inte hundarna varit, hade jag nog legat kvar i sängen än.

Igår var vi bjudna på nyårsmiddag hos vännerna Bi och Bo, som har treglas-fönster där de bor. Väldigt bra, med tanke på hundarna.
Bosse stod vid grytorna och Bi hade dukat så fint och skapat en tyst raket som hon hängt över matbordet.Så vi fick oss en raket i alla fall, en som t o m pälspersonerna kunde uppskatta.För att inte tala om hur de uppskattade det som blev över av den läckra lammsteken.Här har Bosse plockat fram ett mystiskt rör som han tror är en orgelpipa. Bo låtsar att det är en gammal hörlur, en sån där som äldre använde förr i tiden, och det fungerar alldeles utmärkt.
Sånt här kan man roa sig med när klockan börjar närma sig ett på natten :)

5 kommentarer:

ab sa...

En tyst raket - vilken strålande idé.

Och hundarna är för gulliga där de står och ser förväntansfulla ut.

Evas blogg sa...

Säger som annika, hundarna är bara för gulliga där de står. Man kan riktigt se hur de väntar på något gott. Och raketen var helt bedårande. Bäst lär ju vara att den var tyst. Här smälldes det något hemskt igår natt, ja inte hos oss men runt omkring.

reneesfotoblogg sa...

Vad skönt att hundarna fick fira utan att behöva bli nervvrak. Peppar, peppar detta var andra nyåret för gårdshunden och han är hittills oberörd men nyfiken på vad det kan vara.
God fortsättning på det nya året!
mvh R

Monet sa...

Vilken härlig nyårsafton ni verkar ha haft. Underbart med hundar som så väluppfostrat står där och väntar. Minns min glupska labrador Puck vars absoluta favoritmat var att få gnaga av det sista från lammsteken.Man fick hålla i hårt så att inte några benflisor följde med!

God fortsättning önskar jag från temporärt viste på gamla, vackara skärgårdsön! Om några dagar, efter ytterligare vänträffar åker vi söderut igen. HEM!!

Christina sa...

Ja, det blev ett väldigt trevligt nyårsfirande, för både tvåbenta och fyrbenta :)

Och Monet; Jag förstår att du längtar hem lite, i o m att du skriver hem med stora bokstäver ;)