fredag, december 26, 2008

Rolando Villazon sjunger No puede ser

Så här skrev Gabrielle om gårdagens Placido Domingoinlägg:

Åh, tack! Härligt! Den föreställningen hade jag velat se. Jag har också en speciell kärlek till Rom sen jag bodde där en höst för evigheter sen. Domingo är verkligen en av de stora och han kan fortfarande. Jag hörde honom och Anna Netrebko och Rolando Villazon i Wien i somras. Stilig är han fortfarande också.


Nu har jag suttit och lyssnat på Rolando Villazon på YouTube en bra stund. Jag har aldrig hört honom sjunga förut, men oj vad jag tycker om det. Jag hittade t o m en videoupptagning från Wien från i somras med alla tre sångarna som Gabrielle nämner, men jag valde att lägga ut denna; uselt ljud och jag önskar att jag förstod spanska, men det är rörande att se Villazon och Domingo omfamna varandra - den äldre och den yngre så begåvade tenorer.

6 kommentarer:

smulan sa...

Ååh, vilken underbar musik du bjuder oss på! Tyvärr har jag just i dagarna en dålig uppkoppling på det mobila bredbandet, men det jag kan höra mellan uppehållen i datakommunikationen är fantastiskt vackert! Tack för fina musikaliska tips.
(Rom är f.ö. en av mina absoluta favoritstäder också. Vi gifte oss där, bland annat..)

Christina sa...

Smulan: Oj, det lät romantiskt värre, att gifta sig i Rom!

Hoppas att det ordnar sig med uppkopplingen, men det sista inslaget hade en väldigt dålig kvalitet ska du veta!

smulan sa...

Äsch, det var mest praktiskt. Och billigast! :)
Men Rom äär en underbar stad. Så valet var inte svårt.

Christina sa...

smulan: Så var det med den romantiken he he...

Ja, jag tycker också väldigt mycket om Rom :D

annie sa...

12-27-08 You are giving us such a lovely Christmas treat, Christina, with all this music. I love Domingo, too. I have never heard Villazon, so here is a double treat.
Thank you so much.
annie

Christina sa...

annie: :)