lördag, december 13, 2008

Minns ni den här då?

När den här dök upp i MTV första gången tryckte Eva och jag direkt på rec-knappen.

Det är fortfarande en låt jag blir berörd av, och Sinnead O'Connor ser sårbar ut, så fantastiskt vacker på ett så naturligt sätt...och tittar ni noga 4:01 så rullar det som ser ut som en alldeles äkta tår nerför hennes kind.

Ja, det är såna enkla saker som kan få mig på knä i alla fall.

6 kommentarer:

ab sa...

Minns? Ja! En britt som hälsade på mig för många år sedan öppnade mina ögon (mest öronen, förstås) för Sinead. Rena uppenbarelsen! Minns du hennes anti-IRA-låt? "Stop it, stop it, stop it..."

Christina sa...

ab: nej, den har jag missat!

Rutan sa...

Jag gjorde likadant, satt vid MTV och spelade in. Förutom henne har jag en underbar inspelning med Tom Jones och Van Morrison, Stones och en massa annat - på VHS. Och den spelaren lade av för ett par år sedan. Säkert många fler än jag som har lådvis med band som inte går att spela upp.

Christina sa...

Rutan: men toppen att du har kvar bandet åtminstone! Du kan ju lämna in det till en fotohandlare och få det överfört till dvd.
Uj, vad jag saknar Evas och mitt VHS-band!

Rutan sa...

Men det har jag inte tänkt på - har trott att jag måste skaffa en massa apparater och fixa själv. Tack!

Christina sa...

Rutan: har du problem med att hitta en fotohandlare som intresserar sig så hör av dig!
Det bor en kille i mina trakter som tydligen åtar sig sånt här.
Vi ska precis ta kontakt med honom angående en smalfilm som vi har fått låna som föreställer den sista turen på järnvägen förbi stationen innan den las ner. Den kan han antagligen föra över på dvd, så ditt VHS-band kan ju inte vara några som helst problem.