onsdag, december 17, 2008

Hur lång tid kan det ta!

Nu har jag fått två kommentarer som har skickats så att jag kan se dom i min mail men de dyker inte upp på bloggen. Är det någon som vet hur länge det kan ta för små vilsekomna kommentarer att hamna där de ska?
Den med mest fördröjning är skickad för två timmar sedan.

Nu ska jag bänka mig framför teven och titta på "Bonde söker fru" och ojja mig över hur fel de väljer ;-)

11 kommentarer:

em sa...

Jag har oxå lagt märke till diverse fördröjningar. Fast två timmar låter mycket. Ibland står det 0 kommentarer under ett inlägg fast det visst finns kommentarer. Och häromda'n hade jag ett himla sjå med att få ett inlägg på plats - i instrumentpanelen fanns det men inte på bloggen.
Margaretha

Christina sa...

Hmmm, mysko! Det är bara en post som ställer till problem, och nu har det gått en timme till...

Evas blogg sa...

Vad tyckte du? Valde de rätt? Jag såg det också. Och sista delen är redan i morgon!!

Monet sa...

Någonting stämmer ju inte här. Jag har fått besked via mail om att flera har lämnat kommentarer till mina inlägg och undrat varför de inte publicerats men jag har inte ens FÅTT dem och då kan man ju inte göra något åt dem. Då tror man ju förstås som kommentator att att inläggen är censurerade eller nåt.

Så är det ju inte - jag har hittintills inte ens haft en tanke på att "avvisa" någon enda rar kommentar. Jo, möjligen en som handlade om det eländiga med att välgörenhet spred sig över världen men den föll på sin egen orimlighet så det fick gå. Allt ska ju inte bara vara "gulligt".

Jag tror att jag ska lägga in ett helt eget inlägg på min blogg om just det här, det är ju för trist om man anstränger sig och skriver en kommentar och så kommer den inte med?

En tröst i det hela verkar vara att vi är flera som är "drabbade", detta hemska svenska ord.

Christina sa...

Eva: uj, valde de rätt? Jag var mest orolig över den duktiga, men ack så ensamma, unga tjejen från Falköping som hade två smöriga killar vilken den ena verkade lite mer trovärdig än den andra. Hon valde den jag hade hoppats, men när jag såg hur ledsen tatoo-killen blev och hur blottlagd han kommenterade utfallet så blev jag lite osäker. Hoppas att hon ändå valde rätt - jag tycker de hade världens äktenskapstycke :-)

Killbonden som gillar killar valde den smörigaste och sötaste av sina kavaljerer. Han hade ett svårt val eftersom alla var så himla charmiga, men jag hade nog valt den andra om jag var han. Smörkillen verkade lite manipulativ, fast han kanske ville så mycket?

Vad gällde nötbonden Per så hade jag väldigt svårt att engagera mig, något träigare får man leta efter. Brrr.

Har jag glömt någon? Ja, vad hette han nu då?
Han som började livet på gården med alla gästande damer med att sätta upp ett inramat porträtt på sig själv i varje sovrum - nä, honom hade jag svårt för.
Bryr mig inte om vem han valde, känner mig totalt ointresserad.

Och du - vem höll du på?

Christina sa...

Monet: Det märkliga är ju att du har modererade kommentarer, eller vad det nu heter, men det har inte jag - men ändå råkar vi ut för samma problem.
Det är konstigt.

Hos mig är det en enda post som krånglar, hos dig har jag råkat ut för det flera ggr, att min kommentar inte har kommit fram.

Undrar om blogger har problem? Ni som har blogger kom gärna med kommentarer!

Evas blogg sa...

Jaa du. Jag har nog liknande tankar som dig. Tjejen valde rätt men jag tyckte också synd om den andra pojken. Alltid är det någon som blir ledsen.
Hästkillen valde fel, tror han kommer att lessna på den påstridige unge mannen med det vita leendet.
Grötskåningen orkade inte heller jag bry mig i, nåt så tråkigt!!
Och han den siste, han valde nog den snyggaste tjejen som var mest förälskad i honom och verkade dansa efter hans pipa. Något som jag tror den killen gillar. Så ja. Nu har expertkommentatörskan uttalat sig :-) Usch, hemskt egentligen att bedöma människor så här. Men det kanske lite det som programmet går ut på, ställer man upp på att visa sig inför TV tittarna får man nog tåla ett och annat. Eller?

Elisabet sa...

"And this is the result from the Ystad jury: bonden Per ..., jag säger som Christina .., nä, aldrig i livet och så självgod han också! Den andre som ställde fotografier vid sängen .., det var då jag tänkte att ALDRIG!!
Hästmannen .., jag hade också valt den andre .., inte vill man ha nån som så uppenbart dyrkar marken där man går, inte jag i alla fall.
Bäst var den kvinnliga bonden. Där tror jag att det kan ha blivit rätt. Faktiskt. Om han nu inte bara blir för tillbedjande ..-)
(så talar Vetenskapen .. haha).

Rutan sa...

Finns det med en ung och blond är det den som blir vald.

Christina sa...

He he, det är här i skymundan i kommentatorsfältet det pågår grejer ;-)

Vi verkar HELT eniga, juryn från Ystad, Striberg och Järvsö...so far.

Anonym sa...

Japp, min tanke var också att de unga - blonda blir valda ;-) Sen instämmer jag med usch och oj och ja som ni ;-)
Eva i H-höjden