söndag, december 14, 2014

Blyinfattat glas, del 3

Jag ställer upp en bit av hundkroppen och en bit av det omgivande glaset mot ett fönster för att se effekten. Glaset som jag har valt till den vita pälsen på podencon Pepe tycker jag är väldigt lyckad, ser nästan ut som päls.

14 kommentarer:

Mira sa...

Det är något särskilt med att se tillvaron genom blåst glas! Vackert! Kommer du att välja samma färg till hela bakgrunden, eller blir det olika?

Christina sa...

Mira: Där satte du fingret på en öm punkt! Jag har inte bestämt mig än, jag ska göra en ram runt alltihop sedan med vanliga blylister och olikfärgade glas. Vill inte ha det rörigt, men inte för stelt heller...

annie sa...

Christina, I can't get the trasnslation to work. It won't connect for me. Glad to see your blog is up and running. Hugs from Annie in Texas

Christina sa...

Annie: Oh, that's not good! I've almost forgot how to construct a blog, but I'll try to fix the translation service. I want to hold on to you :-)

Christina sa...

Annie: I think I fixed it, it wasn't that hard. Can you get it to work now?

Unknown sa...

Vacker, vacker blå färg till "pälsen", bra val!
Jag har designat ett smidesräcke till vår balkong, nu försöker jag få en smed att göra som jag tänkt men det var visst inte det lättaste... han tänker symmetriskt och jag tänker asymmetriskt hoppas våra hjärnor kan smälta samman till slut.
Nu ser jag inte fler inlägg här Christina... tapp, tapp, tapp *knackar otåligt med fingret mot skrivbordet haha Känn ingen press! ;))
Hoppas vi får se slutresultatet sedan
Hej så länge
mimio

annie sa...

Jan 22, 2015 YAAAY, Christina. Got a new computer and now can get your blog AND translation. Finally...I am enjoying your glass work. How is your arm? Hugs from Texas

annie sa...

That glass DOES look like fur, Christina. Great choice.
annie

Christina sa...

Maria: Nämen hej på dig Maria, det var inte i går :-)
Ditt smidesräcke till balkongen låter hur spännande som helst, hoppas du får smeden att förstå hur du tänker! Du kan väl hojta till om du visar upp slutresultatet!

Nä, inga fler inlägg än så länge, jag kom av mig lite grann i o m jul- och nyårshelgen, sen råkade jag dessutom ut för en olycka med högerarmen. Men snart är jag som ny igen :-) Jag är så nyfiken själv på hur fönstret kommer att ta sig ut, så jag längtar efter att fortsätta.

Christina sa...

Annie: Hurray!!! I'm so happy that you finally can translate the blog :-)
And yes, I'm so pleased with the choice of glass for the fur body :-) An American glass of course ;-)

Anita sa...

Många hälsningar till dig Christina! Jag saknar dina blogginlägg.. Hoppas allt är väl! Kram

Christina sa...

Anita: Tack detsamma, hoppas allt är bra med dig!
Jag kan också sakna bloggandet, det var en rolig tid, men jag kom liksom av mig av någon anledning.

annie sa...

I miss your blog, too, Christina.
Merry Christmas to you and yours from Texas

Luv,
Annie

Christina sa...

Annie: And I miss you dear Annie! I'll write you tonight after work <3