tag:blogger.com,1999:blog-7585136305894084050.post3810310947052515599..comments2023-10-31T16:19:53.547+01:00Comments on Stribergs Station: Nytt ankbröstprojektUnknownnoreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-7585136305894084050.post-16151714836259036132011-03-15T15:16:01.201+01:002011-03-15T15:16:01.201+01:00LindaLotta: Så roligt :-)
Ingela: Lufttorkat ren...LindaLotta: Så roligt :-) <br /><br />Ingela: Lufttorkat renkött är nam-nam, det har jag smakat några ggr. <br />Jaså, han skulle rysa säger du? Fniss.Christinahttps://www.blogger.com/profile/08617520364631259664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7585136305894084050.post-87677982413197991002011-03-14T23:45:05.664+01:002011-03-14T23:45:05.664+01:00Min svärfar lufttorkar renkött varje vår. Det ser ...Min svärfar lufttorkar renkött varje vår. Det ser ut ungefär som anktutten när det är klart, lite mörkare kanske. Men han skulle rysa om jag föreslog att han skulle gegga in nån bit med chili och vitlök...Ingelahttps://www.blogger.com/profile/09006939416387052435noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7585136305894084050.post-39565012208556799302011-03-14T19:29:49.052+01:002011-03-14T19:29:49.052+01:00Njuter av ännu fler fina illustrationer i Ebbas bö...Njuter av ännu fler fina illustrationer i Ebbas böcker.<br />Tack!Lindahttps://www.blogger.com/profile/01145868066922336873noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7585136305894084050.post-76852604522943991412011-03-13T18:37:12.946+01:002011-03-13T18:37:12.946+01:00Cicki: Tycker jag också :-)
ab: Ja, det stabburet...Cicki: Tycker jag också :-)<br /><br />ab: Ja, det stabburet skulle jag verkligen ha älskat, och <i>som</i> jag skulle ha pumpat dom på hur man gör! <br />Du är lycklig du som har upplevt ett sånt stabbur!<br />Det är så mycket gammal kunskap om mat som försvinner. Man borde faktiskt veta hur man lufttorkar en korv.<br /><br />Mira: Oj då, det minns jag inte riktigt, jag satt och fnulade en dag.<br />Jag minns i alla fall att det var på den <a href="http://fixa-din.blogspot.com/" rel="nofollow">här</a> eminenta bloggen jag läste mig till hur man gjorde.<br />Man omvandlade sin logga till ett speciellt filformat på ngn sajt, sen grejade man i html-koden.<br /><br />ab: Se föregående svar av glömsk bloggare. <br />Loggan är en japansk stenstämpel som jag förärades av familjen till mitt japanska ressällskap när jag var i Japan. De hade frågat innan vi avreste vilket namn jag ville ta.<br />Tecknet är från det skriftspråk som fanns innan japanerna importerade de kinesiska...ungefär som våra runor :-)Christinahttps://www.blogger.com/profile/08617520364631259664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7585136305894084050.post-54882233170664021942011-03-13T15:14:04.506+01:002011-03-13T15:14:04.506+01:00Jag undrar som Mira. Den är så vacker!Jag undrar som Mira. Den är så vacker!abhttp://annikabryn.blogs.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7585136305894084050.post-85393774694731398082011-03-13T13:52:21.092+01:002011-03-13T13:52:21.092+01:00Fjärilspuppa, men för sen som vanligt...
Hur har ...Fjärilspuppa, men för sen som vanligt...<br /><br />Hur har du burit dig åt för att få din lilla logga som symbol i adressfältet?Mirahttps://www.blogger.com/profile/17234205202560521851noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7585136305894084050.post-39439609800903929182011-03-13T13:31:07.318+01:002011-03-13T13:31:07.318+01:00Du skulle ha älskat stabburet på Heieren gård. Där...Du skulle ha älskat stabburet på Heieren gård. Där hängde massor av hårdrökt och torkad mat - svarta korvar hårda som franska polisbatonger!abhttp://annikabryn.blogs.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7585136305894084050.post-15755962044103683462011-03-13T00:38:55.673+01:002011-03-13T00:38:55.673+01:00Det ska bli spännande att följa.Det ska bli spännande att följa.Cickihttps://www.blogger.com/profile/04390674854867397454noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7585136305894084050.post-39681166665146991922011-03-12T21:12:32.267+01:002011-03-12T21:12:32.267+01:00Pettas: :-)
Kesu: Ha ha, condem ;-) Ja, vi får se...Pettas: :-)<br /><br />Kesu: Ha ha, condem ;-) Ja, vi får se vad det blir av de små tuttarna. TutanDuck kanske?<br /><br />Mian: Ja, vi hittade larver som skulle bli noshornsbaggar i gödslet vi hämtade en vår, de såg precis ut så här. Läskigt lika.<br /><br />Monica: Fläskkotletter eller ankbröstpuppor - att laga mat ger verkligen avkoppling. Jag tycker som du att det är oerhört avkopplande att laga mat, det är nästan den enda gången på dagen jag är helt närvarande i nuet, inte tänker på ngt annat.Christinahttps://www.blogger.com/profile/08617520364631259664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7585136305894084050.post-47016810322996819962011-03-12T20:06:39.144+01:002011-03-12T20:06:39.144+01:00Ser otroligt avancerat ut:-), tänkte idag när jag ...Ser otroligt avancerat ut:-), tänkte idag när jag lagade mina fläskkotletter med tillbehör som inte var så avancerat men precis den sorts avkoppling eller vad man ska kalla det jag behövde just. Det kan vara lite rogivande med matlagning, det där pysslet:-).Monicahttps://www.blogger.com/profile/03691488000729199051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7585136305894084050.post-51112541048982236412011-03-12T17:23:25.303+01:002011-03-12T17:23:25.303+01:00Suveränt.
Japp - som en puppa, precis!Suveränt.<br />Japp - som en puppa, precis!Mianhttps://www.blogger.com/profile/14905956225176381722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7585136305894084050.post-63712962984656201392011-03-12T15:56:21.652+01:002011-03-12T15:56:21.652+01:00Åååhhh! Spännande!Du - och många med dig (inklusiv...Åååhhh! Spännande!Du - och många med dig (inklusive jag) - är ju så förtjusta i ankbröst och allt vad man kan göra med dem, så jag ser fram emot ännu en ny blogg, Nytt på tuttefronten. Tror du skulle få många nufikan som tittar in ... <br /><br />I väntan på den bloggen springer jag med hängande tunga till det inlägg du puffar för.<br /><br />Wv condem - aldrig i livet!!!Kesuhttps://www.blogger.com/profile/07768857516790176836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7585136305894084050.post-10516740956001010492011-03-12T15:55:33.420+01:002011-03-12T15:55:33.420+01:00Tack för tipset, nu dyker jag in på matbloggen!Tack för tipset, nu dyker jag in på matbloggen!Äventyret framtidenhttps://www.blogger.com/profile/09167352420370525154noreply@blogger.com